Op weg naar Orlando
Blij dat jullie dat huis in konden, haha! Leuk voor jullie dat jullie daar zitten maar je mag morgen terugkomen naar Naples hoor! Missen!!!
Tante Nel; hoop dat je je snel beter voelt, we denken aan je X
Petra; kus terug, nu moeten jullie deze kant maar opkomen met je ouders en Myrthe X
Er zitten in de buurt van Orlando ook "Zwarte Laagvoet Vreters", die hebben het vaak gemund op kleine jongens van een jaar of acht met blond krullend haar!! Dus pas maar op. Ja wat een weelde daar he? Ik dacht eerst dat ik naar een foto zat te kijken uit Hollywood, in de jacuzzi en een wijntje dat is ontspanning. Goed, de 50 pond palinf is in huis en die ga ik morgen roken, ook lekker.
roken. Tot zondag weer terug bij Nick en dan skypen we weer. HEEEEl VEEEEEEEl plezier. xxxxxx
Zo eindelijk jullie verhaal kunnen lezen.na een oppasdag met Myrthe.Ze ligt nu lekker te slapen,en Oma zit uitgeblust achter de computer.Maar zit weer te genieten van jullie verhaal en foto's.Calla ik wou dat ik naast je zat,in die jancuzzi,met een wijntjeHeerlijk.Geniet er maar van hoor.En heb niet de moed dat je daar blijft,daar hebben ze geen elektric fiets.Nou jongens maak maar veel Plezier in de pretparken en we wachten de volgende verhalen af.Kus vanuit Grootebroek
hi car &jan
nou geweldig zo,n vakantie maar altijd mooiweer is ook niet alles geweldig de regen hier oh wat geniet ik toch het wordt wel 13 gr het weekend dus er op uit.
die pretparken zijn echt tof daar geniet er maar lekker van
Geweldig jullie belevenissen te lezen en te zien, geniet ervan.
Wat ik jullie wil vragen is een vlag van de staat Florida mee te nemen, voor alle duidelijkheid dit is geen Amerikaanse vlag.
Wellicht verkrijgbaar bij de lokale Gamma voor ca. 10 Euro wat wij er wel voor over hebben als cadeautje voor Vasek in Tjechei welke zijn zwembad naar Florida heeft vernoemd.
Enjoy your holliday.
Hoi allemaal, zijn jullie eigenlijk nog gestopt onderweg naar Orlando toe bij een sinaasappel, citroen, grape fruit of mandarijnen-farm. Zeer interessant voor Mark. Goed geen nieuws en welterusten voor ons, en een prettige dag voor jullie. XXXXXX P.S. Zijn Oma en Opa al uitgevloerd ????